Even schaften?

Waar gewerkt wordt, wordt ook geschaft. Even pauzeren, eten en drinken. Op bouwplaatsen, bij schilderprojecten en op evenementterreinen is daarom vaak een keet of een schaftwagen aanwezig. Deze hebben meerdere functies. Schuilen voor de regen, overleg met collega’s, opslag of als bureau voor administratieve doeleinden.

Gjaltema Verhuur voorziet in dit type tijdelijke onderkomens. Sinds kort is er een nieuw model aan de verhuurvloot toegevoegd: de Schaftwagen SM-400. Deze multifunctionele wagen is enkel assig, met een chassis van 4m1 en geschikt voor snelverkeer.

De Schaftwagen is energiezuinig en milieuvriendelijk. De wanden en het ronde dak zijn geïsoleerd, er is een kachel en ledverlichting. De kunststof ramen hebben veiligheidsglas, een rolluik en ventilatie. Naast kapstokken en schapruimte heeft de wagen een stelling met lekbak. De lekbak is voor meerdere doeleinden geschikt en voldoet aan de eisen om verf en verdunning te mogen opslaan.

Heeft u een project waarbij ook geschaft moet worden? Laat u dan vrijblijvend informeren over de schaftwagen. Het verhuurteam van Gjaltema vertelt u er graag meer over.