HOOGWERKERS

Home > Producten > Hoogwerkers > Auto hoogwerkers

HOOGWERKERS, (BEMANDE) VERREIKERS EN HEFTRUCKS

Voor huur, koop en onderhoud van hoogwerkers,verreikers en heftrucks bent u bij de Gjaltema Groep aan het juiste adres. Met Gjaltema als partner beschikt u over 40 jaar ervaring, een parate vloot van ruim 1000 machines, eigen transport en een goed geoutilleerde technische dienst.

De juiste keuze

Werkzaamheden op hoogte moeten veilig en efficiënt uitgevoerd worden. Daarbij is de keuze en de inzet van het juiste materieel cruciaal. Ervaren adviseurs kunnen u daarbij behulpzaam zijn. In samenspraak worden de functionaliteiten, veiligheid en kosten haarscherp in beeld gebracht.

Breed assortiment

Gjaltema heeft een breed assortiment aan hoogwerkers, verreikers en heftrucks beschikbaar. Hierdoor kunt u uit meerdere oplossingen en combinaties kiezen en wordt de meest veilige en (kosten) effectieve inzet gegarandeerd.

Veilig en makkelijk te bedienen

De machines van Gjaltema worden ieder jaar extern gekeurd en zijn CE gecertificeerd. Ze worden gebracht en gehaald en zijn voorzien van duidelijke gebruikershandleidingen. Desgewenst wordt instructie gegeven of kan een opleiding voor veilige bediening gevolgd worden.

Kennis en ervaring

De hoogwerkers, verreikers en heftrucks  van Gjaltema zijn inmiddels al veertig jaren vaste keuze in de groenvoorziening en gevelbeplating, alsook bij (onder) aannemers, gemeenten, glazenwassers, schilders en staalbouwers.

Gjaltema Hoogwerkerverhuur

E: info@gjaltema.eu

T: +31 (0)85 047 55 70

Meer informatie?

VERREIKERS

HEFTRUCKS

Hoogwerker huren? Bel Gjaltema: +31(0)85 047 55 70