MATERIEELVERHUUR

Home > Materieelverhuur

MATERIEELVERHUUR

Gjaltema verhuurt machines, gereedschappen en materialen. Het uitgebreide verhuurprogramma is volledig afgestemd op de beroepspraktijk. Het biedt alles wat nodig is voor onder andere bouwplaats-inrichting, ondersteuning van evenementen en werken op hoogte.

Opdrachtgevers kunnen rekenen op deskundig advies, gunstige tarieven en hoogwaardig materieel dat onmiddellijk beschikbaar is. De snelle huurservice is desgewenst inclusief het halen en brengen, installatie en instructie op locatie.

Het aanbod is onderverdeeld in overzichtelijke rubrieken: Steigers en klimmateriaal, Heftrucks en verreikers, Liften, hijsen en heffen, Grondverzet, Energie, licht en lucht, Tijdelijke accommodatie, Klimaatbeheersing, Veiligheid, Transport en Reiniging.

Groot materieel, waaronder hoogwerkers en liften, en steigermateriaal wordt razendsnel op locatie geleverd, desgewenst inclusief montage en instructie. Klein materieelverhuur (afhaal) richt zich vooral op Noord-Nederland, daar waar meerdere bezoekadressen en ophaal-depots zijn. In samenspraak met de adviseurs valt veel te organiseren. Gjaltema gaat voor maximale service en verhuurt zelden nee.

Gjaltema Materieelverhuur

    Info-/ Offerteaanvraag