Ga naar de inhoud

alles wat je nodig hebt voor jouw project

Materieel nodig voor jouw project? We hebben een breed assortiment aan passende oplossingen voor jouw werkzaamheden. We bieden alles wat je nodig nodig hebt voor jouw project: grondverzetmachines, bouwplaatsinrichting, veiligheidsmiddelen, heffen & hijsen, bouwliften en toiletunits.

Veiligheid en Kwaliteit Gegarandeerd

Bij ons staat veiligheid op de eerste plaats! Ons materieel voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en worden regelmatig gekeurd. Onze machines zijn CE-gecertificeerd, worden jaarlijks extern gekeurd en worden geleverd met gebruiksvriendelijke handleidingen. Als je wat extra begeleiding wilt, bieden we instructies voor veilig gebruik. Jouw veiligheid is onze prioriteit.

Advies op Maat

Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste apparatuur. We bieden advies op maat voor een succesvolle uitvoering van jouw projecten. Dit betekent ook dat we, indien nodig, een grondige situatieanalyse kunnen uitvoeren op basis van foto’s of een persoonlijk locatiebezoek om er zeker van te zijn dat je altijd over de allerbeste apparatuur beschikt.

Bekijk het assortiment van ons materieel

Bekijk direct ons uitgebreide assortiment materieel of neem contact op met een verhuurspecialist voor advies op maat.