INDUSTRIESTEIGERS

Home > Steigerbouw > Industriesteigers

Industriesteigers

Gjaltema is gespecialiseerd in het werken in industriële omgevingen. Er kan een breed assortiment aan industriesteigers gebouwd worden, waaronder ruimtesteigers, hangsteigers, uitbouwsteigers en overkappingen. Gjaltema beschikt over gedegen kennis van de werkmethodieken, waarbij veiligheid en kwaliteit centraal staan.

Zorgeloos uitbesteden

Industriesteigers worden snel en vakkundig op locatie geleverd en gemonteerd. Indien nodig worden andere faciliteiten meegeleverd zoals bouwliften, tijdelijke behuizing of toiletten.

Na afloop van het werk worden de constructies veilig gedemonteerd en snel afgevoerd. Gjaltema beschikt over een eigen logistieke infrastructuur zodat voor iedere locatie en iedere hoeveelheid materiaal het juiste transport geleverd kan worden.

Engineering

Voor het tekenen en berekenen van industriesteigers worden de programma’s van Revit, Autocad, Archicad en SCIA gebruikt. Alle constructies worden grondig doorgerekend en veilig opgeleverd.

Veiligheid en kwaliteit

Montage en demontage van industriesteigers wordt door ervaren en gecertificeerde steigerbouwers uitgevoerd. Daarbij worden alle veiligheids- en kwaliteitsnormen in acht genomen.

De steigerbouwers zijn uitgerust met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en vertrouwd met het werken met aanvullende beschermingsmiddelen, waaronder P3 maskers voor omgevingen met (fijn) stof, water- of olieachtige nevel en/of metaaldampen.

Voor aanvang van het werk wordt een Laatste Minuut Risico Analyse (LMRA) uitgevoerd. De veiligheid en de kwaliteit van het werk wordt dubbel gecheckt door een interne veiligheidskundige (HSE manager).

Kennis en kunde binnen handbereik

Gjaltema kan bogen op 40 jaren kennis en ervaring in onder meer de Chemie en Petro Chemie, Bouw en Infra, Energie sector, Vuilverbranding, Voedingsmiddelen, Scheepvaart, Papier- en Kartonindustrie.

Gjaltema is lid van de Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB). Lidmaatschap borgt de kwaliteitsnormen, stimuleert de innovatie en het kennisniveau, en voorziet in neutrale voorwaarden voor opdrachtgevers.