Verhuurvloot blijft innoveren

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen en innovatieve producten. Gjaltema Verhuur volgt de technologische ontwikkelingen op de voet en vertaalt de vraag van opdrachtgevers in een aanbod dat up to date is, effectief en veilig werken mogelijk maakt, en kosten bespaart.

Zo heeft de verhuurvloot nieuwe Manitou machines gekregen. Aan deze klassieke krachtpatsers, die veel en zwaar werk kunnen verzetten, is software toegevoegd. Hierdoor is bijvoorbeeld gebiedsregistratie mogelijk, kunnen gebruik-gegevens in kaart gebracht worden en kan een eventuele storing snel gesignaleerd en verholpen worden.

Ook nieuw in de verhuurvloot zijn mobiele badkamers. Gjaltema verhuurt sinds jaar en dag mobiele toiletten, maar bij bouw- en renovatieprojecten bleek steeds vaker de behoefte aan bijvoorbeeld een douche. Met een tijdelijke badkamer kan na het werk of bij een sportevenement gedoucht worden of kunnen bewoners, bij verbouwing van badkamers in bestaande woningen, gewoon thuisblijven.

Foto: De mobiele badkamers van Gjaltema staan op een aanhanger en zijn voorzien van een douche, wc, wastafel en verwarming. Bij een project van Meesterschilders Friesland in Kollum staan momenteel vier van deze mobiele badkamers

Naschrift, 28 mei 2019

Via social media kregen we verschillende leuke reacties en aanvragen. Een terugkerende vraag was: hoe ziet de mobiele badkamer er van binnen uit? Daarom plaatsen we hier, met dank voor alle reacties, een tekening en enkele foto’s. Voor (aan)vragen kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met het verhuurteam. Wij helpen u graag verder!