Ga naar de inhoud

alles voor het verplaatsen van grond

Bij Gjaltema vind je alles voor het verplaatsen van grond. Een groot of klein project; we hebben de juiste oplossing in huis. We hebben een breed assortiment aan rups- en wieldumpers, grondverdichting en minikranen en minishovels.

Veiligheid en Kwaliteit Gegarandeerd

Bij ons staat veiligheid op de eerste plaats! Onze machines voor grondverzet voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en worden regelmatig gekeurd. Onze machines zijn CE-gecertificeerd, worden jaarlijks extern gekeurd en worden geleverd met gebruiksvriendelijke handleidingen. Als je wat extra begeleiding wilt, bieden we instructies voor veilig gebruik. Jouw veiligheid is onze prioriteit.

Advies op Maat voor Jouw  Project

Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste apparatuur. We bieden advies op maat voor een succesvolle uitvoering van jouw projecten. Dit betekent ook dat we, indien nodig, een grondige situatieanalyse kunnen uitvoeren op basis van foto’s of een persoonlijk locatiebezoek om er zeker van te zijn dat je altijd over de allerbeste apparatuur beschikt.

Advies op maat?

Neem contact op met een verhuurspecialist.

 

Verhuurspecialist