Ga naar de inhoud

Steigerbouw in de infra

Jouw betrouwbare partner voor steigerbouw in de infra. Veilig, vakkundig en snel.

Robuuste en flexibele totaaloplossing

De infrasector vereist een robuuste en flexibele totaaloplossing voor steigerbouw om te voldoen aan de diverse eisen van weg- en brugconstructies, spoorwegprojecten en andere infrastructurele behoeften. Bij Gjaltema begrijpen we de complexiteit van dergelijke projecten en leveren we steigers en ondersteuningen die specifiek zijn afgestemd op de infrastructuurindustrie. Onze steigerbouwoplossingen zijn ontworpen om jouw projecten veilig en efficiënt te laten verlopen.

Onze specialismen

We bieden een breed scala aan betrouwbare en professionele totaaloplossingen voor steigerbouw in de infrastructuurindustrie, zoals:

  • Ondersteuningen voor het bouwen van nieuwe overspanningen en brugdelen.
  • Randbeveiliging voor het afschermen van hoog gelegen werkplekken.
  • Hangsteigers voor het bereiken van de onderzijde van bijvoorbeeld bruggen en overspanningen.
  • Tijdelijke kapconstructies voor het afschermen van weersinvloeden bij werkzaamheden aan (weg)dekken en bruggen.
  • Afscherming van de omgeving tegen overlast van de bouwplaats.
  • Tijdelijke bruggen en trappenhuizen voor het bereikbaar maken/houden van de bouwplaats, perrons, vluchtwegen e.d.

Kiezen voor Gjaltema

Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van maatwerk voor de meest uiteenlopende infrastructurele projecten. Of het nu gaat om het bouwen, onderhouden of uitbreiden van bruggen, tunnels, wegen, vliegvelden of havens; wij hebben de ervaring, vakkennis en expertise om jouw project tot een succes te maken.

Onze werkwijze

Onze totaaloplossingen voor steigerbouw en ondersteuningen in de infrastructuur zijn niet alleen robuust en flexibel, maar ook veilig en duurzaam. Wij werken volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen en gebruiken alleen hoogwaardige en gecertificeerde materialen. Bovendien zorgen we voor een efficiënte montage en demontage van de steigers, zodat jouw project zo geen vertraging oploopt.

Contact opnemen

Wil je meer weten over steigerbouw en ondersteuningen in de infra? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een persoonlijk advies. Wij helpen je graag verder.

Maak jouw steigerbouw project in de infra veilig en efficiënt. Wij staan voor je klaar.