Ga naar de inhoud

Over ons

Goed op de hoogte sinds 1979

toonaangevende betrouwbare partner

We zijn de toonaangevende betrouwbare partner voor veilig werken op hoogte, met toewijding en trots leveren wij hoogwaardige oplossingen en professionele service. We begrijpen als geen ander dat werken met groot materieel en werken op hoogte geen alledaagse klus is. Daarom hebben we sinds 1979 voortdurend geïnvesteerd in ervaring, vakkennis en expertise. Met trots kunnen we daarom zeggen dat we écht goed op de hoogte zijn van alles wat komt kijken bij deze uitdagende werkzaamheden. Dat is niet alleen een belofte voor de toekomst, maar ook een knipoog naar onze geschiedenis, want onze Groningse vestiging bevindt zich al sinds 1979 op bedrijventerrein de Hoogte!

Groningen Gjaltema Groep

Onze cultuur

Als hecht familiebedrijf doen we het samen! Samen is onze basis voor gemeenschappelijke groei en succes. We bouwen aan sterke banden met onze klanten en collega’s. Dit doen we door open te communiceren en begrip te hebben voor elkaar. Hierbij horen een aantal waarden die ons kenmerken en de belangrijkste drijfveren zijn voor alles wat we doen:

  1. Veilig – veiligheid boven alles;
  2. Professioneel – kwalitatief goed werk leveren met de beste service;
  3. Betrouwbaar – we doen wat we beloven;
  4. Flexibel – dienstbaar met toewijding en veerkracht;
  5. Plezier – humor voor een positieve en ontspannen werkomgeving.

Wat We Doen

Gjaltema Groep is de toonaangevende full-service partner voor de bouw, infrastructuur, scheepsbouw en industrie. We zijn gespecialiseerd in steigerbouw en verhuur van hoogwerkers, verreikers, bouwliften en materieel. Maar daar stoppen we niet. We bieden ook deskundig advies, engineering, logistieke oplossingen, kwaliteitsborging, inspecties, zorgvuldig onderhoud, keuringen en hebben onze eigen storingsdienst.

Ons Team

Bij Gjaltema word je ondersteund door een team van ruim 200 enthousiaste professionals. We hebben plezier in ons werk en dat straalt af op de kwaliteit van onze dienstverlening. We staan altijd voor je klaar om jouw project tot een succes te maken.

Wat kunnen we voor je betekenen? Neem contact op voor de mogelijkheden. We staan altijd voor je klaar.