Ga naar de inhoud

Steigerbouw voor datacenters

specialist in steigerbouw voor datacenters. Veilig, vakkundig en Snel.

Steigerbouw voor datacenters

Wij zijn specialist in steigerbouw voor datacenters. Onze expertise ligt bij het realiseren van bijzondere constructies die voldoen aan de strenge eisen van datacenters. Met bewezen jarenlange ervaring in datacenters in de Eemshaven, Mons en Amsterdam zijn we jouw betrouwbare partner voor alle steigerbouwprojecten in deze sector.

Onze specialismen

Bij Gjaltema zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van steigers die voldoen aan de strenge eisen van datacenters. Onze steigers zijn geen standaardconstructies. Ze zijn op maat ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van jouw project. Veiligheid staat bij ons altijd op nummer één en we zorgen ervoor dat onze steigers aan de hoogste normen voldoen.

Kiezen voor Gjaltema

Waarom kiezen voor Gjaltema als partner?

  • Flexibiliteit: we begrijpen dat de behoeften van datacenters kunnen variëren, daarom zijn we flexibel in het aanpassen van onze steigers aan uw specifieke project.
  • 24-uurs service: door onze jarenlange ervaring weten we dat het belangrijk is om flexibel te zijn bij storingen en bieden 24 uur per dag service.
  • Gecertificeerd personeel: ons team bestaat uit gecertificeerde professionals met uitgebreide ervaring in steigerbouw voor datacenters.
  • Voldoen aan alle eisen: we voldoen aan alle wettelijke vereisten en normen voor datacentersteigerbouw, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op onze diensten.
  • Uitstekende klantrelatie: bij Gjaltema streven we ernaar om niet alleen aan jouw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen. We hechten veel waarde aan een sterke klantrelatie en zullen altijd met je meedenken.
  • Bewezen ervaring: met jarenlange ervaring in datacenters in de Eemshaven, Mons en Amsterdam hebben we een gevestigde naam in de sector.

Onze werkwijze

Onze totaaloplossingen voor steigerbouw voor datacenters zijn niet alleen professioneel en betrouwbaar, maar ook veilig en duurzaam. Wij werken volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen en gebruiken alleen hoogwaardige en gecertificeerde materialen. Bovendien zorgen we voor een efficiënte montage en demontage van de steigers, zodat jouw project zo geen vertraging oploopt. Dit kunnen we waarborgen doordat ons materiaaldepot zich altijd op de werklocatie bevindt. Zo kunnen we snel handelen.

Contact opnemen

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor steigerbouw in datacenters, neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Maak jouw steigerbouw project voor datacenters veilig en efficiënt. Wij staan voor je klaar.