Ga naar de inhoud

Telescoophoogwerkers

Telescoophoogwerkers zijn de meest gebruikte hoogwerkers in het werkveld. Door het bijzonder grote werkbereik is vrijwel elke klus een fluitje van een cent. Dankzij de verstelbare jib (het kleine knikgedeelte aan het einde van de mast die op de meeste modellen standaard is), kan eenvoudig iedere werklocatie bereikt worden.

 

Rupstelescoophoogwerkers

Wanneer je werkzaamheden op hoogte gaat uitvoeren met daaronder een ruwterrein, kun je bij Gjaltema een rupstelescoophoogwerker huren. Het gewicht van deze hoogwerkers wordt over een grotere oppervlakte verdeeld, waardoor de rupstelescoophoogwerker minder snel wegzakt in het ruwterrein. Daarnaast is een hoogwerker die voorzien is van rupsbanden, wendbaarder dan een hoogwerker met standaard banden.

 

Kniktelescoophoogwerkers

Wanneer je werkzaamheden op hoogte wil uitvoeren met beperkte ruimte, is een kniktelescoophoogwerker huren een geschikte optie. Kniktelescoophoogwerkers vind je bij Gjaltema in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Het assortiment bestaat uit diesel –en elektrische uitvoeringen.

 

Elektrische schaarhoogwerkers

De elektrische schaarhoogwerker is uitstekend geschikt voor werkzaamheden waarbij de uitstoot van uitlaatgassen niet wenselijk is.

 

Ruwterrein schaarhoogwerkers

De ruwterrein schaarhoogwerker wordt gebruikt op onverhard terrein waar een elektrische schaarhoogwerker niet kan worden ingezet en beschikt over een dieselmotor.

 

Autohoogwerkers (B-rijbewijs)

Deze hoogwerkers zijn er in twee uitvoeringen. Als je de grootste uitvoering huurt, dan wordt deze door ons op locatie geleverd inclusief chauffeur/machinist. De kleinere uitvoeringen op B-rijbewijs gaan tot een werkhoogte van 26 meter en zijn makkelijk zelf te bedienen.

 

Eenpersoons- en masthoogwerkers

Deze hoogwerkers zijn zeer compact en hebben een laag eigen gewicht. De eenpersoonshoogwerkers hebben een eenvoudige bediening; je steekt de stekker in het stopcontact en stempelt hem af. Vervolgens kun je met de ene knop omhoog en met de andere weer omlaag. De masthoogwerkers worden niet gestempeld en zijn zelfrijdend. Deze hoogwerkers zijn alleen voor binnen gebruik.

 

Spinhoogwerkers

Deze hoogwerkers hebben een laag eigen gewicht waardoor ze ideaal zijn om te gebruiken op ondergronden die weinig draagkracht hebben. De aanhangwagenvariant kun je zelf ophalen als je in het bezit bent van een E-rijbewijs. De spinhoogwerkers, afgezien van de aanhangervariant, moeten op een transportmiddel geplaatst worden om op de plaats van bestemming te komen. Als je ter plaatse bent, kun je hem op de smalle stand zetten. Hierdoor kun je bijvoorbeeld door een steeg rijden. Op de werkplek heb je wel meer ruimte nodig om deze spinhoogwerker uit te stempelen. Deze hoogwerkers zijn overigens uitgevoerd met een knik/telescoop mast waardoor je maximale beweegmogelijkheden hebt.