Ga naar de inhoud

Zware lasten tillen en verplaatsen

Zware lasten tillen of verplaatsen? Wij hebben een breed assortiment aan passende oplossingen voor deze zware klussen. Verreikers en heftrucks zijn veelzijdige machines die in een breed scala aan industrieën en toepassingen worden gebruikt om het tillen en verplaatsen van zware lasten makkelijk te maken. Onze palletwagens en stapelaars een eenvoudige manier van het transport van minder zware lasten. Onze vacuümhijssystemen worden gebruikt voor het hanteren van glas en panelen. Ze
bieden een veilige en efficiënte manier om grote en zware objecten te verplaatsen.

Veiligheid en Kwaliteit Gegarandeerd

Bij ons staat veiligheid op de eerste plaats! Onze machines voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en worden regelmatig gekeurd. Onze machines zijn CE-gecertificeerd, worden jaarlijks extern gekeurd en worden geleverd met gebruiksvriendelijke handleidingen. Als je wat extra begeleiding wilt, bieden we instructies voor veilig gebruik. Jouw veiligheid is onze prioriteit.

Advies op Maat voor Jouw  Project op hoogte

Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste apparatuur. We bieden advies op maat voor een succesvolle uitvoering van jouw projecten op hoogte. Dit betekent ook dat we, indien nodig, een grondige situatieanalyse kunnen uitvoeren op basis van foto’s of een persoonlijk locatiebezoek om er zeker van te zijn dat je altijd over de allerbeste apparatuur beschikt.

Advies op maat?

Neem contact op met een verhuurspecialist.

 

Verhuurspecialist