Ga naar de inhoud

alles voor verticaal transport bij Gjaltema

Verticaal transport? Bij Gjaltema vind je alles voor het transporten van gereedschappen en bouwmateriaal de hoogte in. Een groot of klein project; we hebben de juiste oplossing in huis. We hebben een breed assortiment aan montageliften en bouwliften.

Veiligheid en Kwaliteit Gegarandeerd

Bij ons staat veiligheid op de eerste plaats! Onze liften voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en worden regelmatig gekeurd. Onze machines zijn CE-gecertificeerd, worden jaarlijks extern gekeurd en worden geleverd met gebruiksvriendelijke handleidingen. Als je wat extra begeleiding wilt, bieden we instructies voor veilig gebruik. Jouw veiligheid is onze prioriteit.

Advies op Maat voor Jouw  Project

Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste apparatuur. We bieden advies op maat voor een succesvolle uitvoering van jouw projecten. Dit betekent ook dat we, indien nodig, een grondige situatieanalyse kunnen uitvoeren op basis van foto’s of een persoonlijk locatiebezoek om er zeker van te zijn dat je altijd over de allerbeste apparatuur beschikt.

Advies op maat?

Neem contact op met een verhuurspecialist.

 

Verhuurspecialist