Ga naar de inhoud

Steigerbouw in de bouw

Bouwsteigers op maat voor elk project. Veilig, vakkundig en snel.

Bouwsteigers op maat voor elk project

Bij Gjaltema weten we dat elk bouwproject uniek is. Daarom bieden we betrouwbare en professionele totaaloplossingen voor steigerbouw in de bouw. Dit doen we op maat zodat dit perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen, ongeacht de omvang of complexiteit van het project. Of je nu een gevelsteiger van aluminium of staal nodig hebt, wij leveren veilig, vakkundig en snel.

Onze Specialismen

Wij leveren steigers voor diverse soorten projecten, waaronder:

  • Nieuwbouwprojecten: voor het creëren van een veilige werkplek op hoogte voor alle voorkomende werkzaamheden in nieuwe bouwprojecten, zoals utiliteitsbouw, woningbouw en hoogbouw.
  • Renovatieprojecten: voor het herstellen en renoveren van bestaande panden verzorgen wij steigerwerk voor schilderwerk, stralen, stukadoren, voegen en gevelreiniging, maar ook bijvoorbeeld ondersteuning bij sloopwerkzaamheden.
  • Transformatieprojecten: voor transformatieprojecten waarbij panden een nieuwe bestemming krijgen. Hierbij is een steiger van cruciaal belang voor een veilige werkplek.

Daarnaast kunnen onze steigers ook extra functies vervullen, zoals het afschermen van de werkplek tegen stof, geluid, neerslag en wind, om zo de efficiëntie en veiligheid van jouw bouwproject te waarborgen.

Steigerbouw in de bouw

Kiezen voor Gjaltema

Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van maatwerk voor de meest uiteenlopende bouwprojecten. Of het nu gaat om nieuwbouw-, renovatie- of transformatiesteigers; wij hebben de ervaring, vakkennis en expertise om jouw project tot een succes te maken.

  • Wij bieden deskundig advies op maat en analyseren jouw werkpleksituatie of bouwplaats grondig om de beste oplossing te vinden voor jouw project.
  • Wij verzorgen het hele traject van ontwerp, berekening, montage, demontage en transport van de steigerconstructie. Dit kan veilig en snel omdat wij al deze disciplines in eigen beheer hebben.
  • Door onze jarenlange ervaring en flexibele voorwaarden krijg je altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wij werken met hoogwaardige materialen en systemen, waaronder Layher Allround en Layher Blitz. Deze voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Herstelwerkzaamheden

Onze werkwijze

Onze totaaloplossingen voor steigerbouw in de bouw zijn veilig en duurzaam. Wij werken volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen en gebruiken alleen hoogwaardige en gecertificeerde materialen. Bovendien zorgen we voor een efficiënte montage en demontage van de steigers, zodat jouw project zo geen vertraging oploopt.

Contact opnemen

Wil je meer weten over steigerbouw in de bouw? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een advies op maat. Wij helpen je graag verder.

Maak jouw bouwproject op hoogte veilig en efficiënt. Wij staan voor je klaar.