Ga naar de inhoud

Veiligheid

veiligheid staat bij Gjaltema voorop

Hier staan we voor

Bij ons staat veiligheid voorop. We willen niet dat er iets gebeurt met onze mensen of onze omgeving. Daarom hebben we een veiligheidsbeleid dat past bij onze missie. Dit beleid helpt ons om alle risico’s te vermijden of te beperken die kunnen leiden tot verwondingen, ziektes of schade. Dit beleid geldt voor iedereen die voor ons werkt: vast, tijdelijk of ingehuurd.

Leren van Fouten en Successen

Leren is voor ons heel belangrijk om steeds beter te worden. Daarom kijken we goed naar wat er mis kan gaan of wat er mis is gegaan. Maar we kijken ook naar wat er goed gaat. Zo leren we van onze fouten én onze successen. En we delen deze lessen met elkaar, want we vinden het belangrijk om open en eerlijk te zijn. Zo maken we samen onze werkplek nóg veiliger.

Veiligheid op de Werkplek

Veel van onze mensen werken vaak op verschillende locaties. Daarom vinden we het heel belangrijk dat ze daar veilig zijn en veilig kunnen verblijven. We kijken regelmatig hoe het gaat op de werkplek en geven instructies om het werk veiliger uit te voeren. We willen dat iedereen aan het eind van de dag weer gezond naar huis gaat.

continue Verbetering

We zijn vastbesloten om onszelf voortdurend te verbeteren. Daarom hebben we specifieke doelstellingen voor veiligheid geformuleerd en meten we regelmatig onze voortgang door middel van interne en externe audits. We stellen alle financiële en bedrijfsmiddelen ter beschikking die nodig zijn om onze doelstellingen te verwezenlijken. Onze directie en leidinggevenden geven het goede voorbeeld, zowel in woord als in daad, en laten zien dat veilig en gezond werken de norm is.

Samenwerken aan een veilige Toekomst

Samen met onze medewerkers werken we aan een veilige werkplek. We geloven in de kracht van teamwork en gemeenschappelijke verantwoordelijkheid. We werken veilig of we werken niet!

Bedrijfscertificaten

Vragen over veiligheid? Chris van Berchum (MVK/ VGM-coördinator)  en Martin Koster (OVK/ Steigerinspecteur) staan je graag te woord.