Ga naar de inhoud

Steigerbouw in de scheepsbouw

Jouw betrouwbare partner voor steigerbouw in de scheepsbouw. Veilig, vakkundig en snel.

Totaaloplossing voor steigerbouw in de scheepsbouw

Gjaltema is een professionele en betrouwbare partner voor steigerbouw in de scheepsbouw. We hebben jarenlange ervaring in het leveren van steigers die zijn geoptimaliseerd voor scheepsbouwprojecten, variërend van kleine boten tot grote zeeschepen. Met oog voor detail en expertise in maritieme steigerbouw zorgen we ervoor dat jouw scheepsbouwactiviteiten efficiënt verlopen en jouw team veilig kan werken.

Onze specialismen

We leveren steigers voor alle soorten scheepsbouwprojecten, zoals:

  • Nieuwbouw schepen: we leveren steigers die geschikt zijn voor het bouwen van nieuwe schepen, van de kiellegging tot de tewaterlating. Onze steigers worden ontworpen om de toegang en bereikbaarheid tot alle delen van het schip te vergemakkelijken.
  • Onderhoud schepen: we leveren steigers die het mogelijk maken om onderhoudswerkzaamheden aan bestaande schepen uit te voeren, zoals schilderen, schoonmaken, inspecteren en repareren. Onze steigers zijn aangepast aan de specifieke eisen van het schip en de werkzaamheden.
  • Reparatie schepen: we leveren steigers die het mogelijk maken om reparatiewerkzaamheden aan beschadigde of defecte schepen uit te voeren, zoals lassen, vervangen, versterken en herstellen. Onze steigers zijn bestand tegen de hoge belastingen en temperaturen die bij dergelijke werkzaamheden komen kijken.

Kiezen voor Gjaltema

Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van maatwerk voor de meest uiteenlopende scheepsbouwprojecten. Of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud of reparatie van schepen; wij hebben de ervaring, vakkennis en expertise om jouw project tot een succes te maken.

  • Wij bieden deskundig advies op maat en analyseren jouw werkpleksituatie of bouwplaats grondig om de beste oplossing te vinden voor jouw project.
  • Wij verzorgen het hele traject van ontwerp, berekening, montage, demontage en transport van de steigerconstructie. Dit kan veilig en snel omdat wij al deze disciplines in eigen beheer hebben.
  • Door onze jarenlange ervaring en flexibele voorwaarden krijg je altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Wij werken met hoogwaardige materialen en systemen, waaronder Layher Allround en Layher Blitz. Deze voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Onze werkwijze

Onze totaaloplossingen voor scheepsbouw zijn niet alleen professioneel en betrouwbaar, maar ook veilig en duurzaam. Wij werken volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen en gebruiken alleen hoogwaardige en gecertificeerde materialen. Bovendien zorgen we voor een efficiënte montage en demontage van de steigers, zodat jouw project zo geen vertraging oploopt.

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze steigerbouw in de scheepsbouw? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een advies op maat. Wij helpen je graag verder.

Maak jouw steigerbouw project in de scheepsbouw veilig en efficiënt. Wij staan voor je klaar.