Ga naar de inhoud

Steigerbouw voor aardbevingsschades

specialist in steigerbouw voor aardbevingsschades. Veilig, vakkundig en flexibel.

Steigerbouw voor aardbevingsschades

Wij zijn experts in steigerbouw voor aardbevingsschades in Groningen en de omliggende regio’s. Sinds 1979 zijn we gevestigd in Groningen. Onze sterke verbondenheid met deze regio heeft ons diepgaande kennis gegeven over de maatschappelijke en culturele aspecten, evenals de uitdagingen die de aardbevingen met zich meebrengen. Wij begrijpen de impact en de gevolgen van aardbevingen op onze gemeenschap en dat maakt ons werk van essentieel belang.

Onze specialismen

We zijn gespecialiseerd in aangepaste steigerbouw voor het herstellen van aardbevingsschades, het versterken van gebouwen en het verduurzamen van gebouwen met het oog op aardbevingsrisico’s. We weten dat dit werk zorgvuldig en veilig moet worden uitgevoerd, met minimale overlast voor alle betrokkenen. Daarom zetten we alles op alles om onze opdrachtgevers, zowel direct als indirect, goed te informeren en zo veel mogelijk werk uit handen te nemen.

Onze ervaren steigerbouwers zijn volledig gecertificeerd en beschikken over diepgaande kennis van de unieke uitdagingen die aardbevingsschades met zich meebrengen. We passen onze engineering en werkmethodieken specifiek aan om aan deze uitdagingen het hoofd te bieden. Of het nu gaat om het herstellen van schades, het versterken van gebouwen of het verduurzamen van uw pand, wij hebben de expertise om dit op een professionele en efficiënte manier aan te pakken.

Kiezen voor Gjaltema

Waarom zou je voor Gjaltema kiezen als jouw partner voor steigerbouw voor aardbevingsschades in Groningen?

  • Lokale kennis: onze diepgaande kennis van de regio Groningen en de aardbevingsproblematiek maakt ons de ideale partner. Wij begrijpen de lokale context als geen ander.
  • Oog voor de bewoonde situatie:we hebben aandacht voor een opgeruimde werkplek en zorgen ervoor dat er zo min mogelijk overlast is.
  • Bewezen ervaring: met onze jarenlange ervaring hebben we reeds complexe oplossingen gerealiseerd en hebben we een gevestigde naam in de regio.
  • Veiligheid voorop: veiligheid is onze hoogste prioriteit. Wij nemen alle noodzakelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat elk project zorgvuldig en veilig wordt uitgevoerd.
  • Aangepaste oplossingen: wij begrijpen dat elk project uniek is. Daarom ontwerpen we aangepaste steigeroplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van elk project.
  • Certificering: onze steigerbouwers zijn volledig gecertificeerd en hebben ruime ervaring in het werken met aardbevingsschades.

Onze Werkwijze

Bij Gjaltema streven we naar transparantie en open communicatie gedurende het gehele project. Onze werkwijze omvat een grondige analyse, aangepaste engineering, professionele uitvoering en continue monitoring om ervoor te zorgen dat jouw project soepel verloopt en aan de verwachtingen voldoet.

Contact Opnemen

Heeft u vragen over steigerbouw voor aardbevingsschades in Groningen of wil je met ons samenwerken? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jouw projectbehoeften te bespreken. Bij Gjaltema zijn we trots om deel uit te maken van de Groningse gemeenschap en om onze expertise in te zetten om de aardbevingsproblematiek aan te pakken. Samen kunnen we bouwen aan een veiligere en duurzamere toekomst.

Maak jouw bouwproject op hoogte veilig en efficiënt. Wij staan voor je klaar.

Actuele projecten

Niet om uit de hoogte te doen, maar dit zijn projecten waar we trots op zijn. Bekijk ze om een beeld te krijgen van onze ervaring, vakkennis en expertise.