Ga naar de inhoud

Paviljoen van Groninger Museum in de Steigers voor Gevelrenovatie

In opdracht van SealteQ heeft Gjaltema Montagebedrijf het paviljoen van het Groninger Museum in de steigers gezet voor een uitgebreide gevelrenovatie.

Werkzaamheden

Het Groninger Museum ondergaat een uitgebreide gevelrenovatie. Hierbij worden de aluminium panelen van het paviljoen grondig geschuurd en voorzien van een nieuwe laag aluminium aflak. In opdracht van SealteQ mocht Gjaltema Montagebedrijf het paviljoen in de steigers zetten zodat ze nauwkeurig en veilig te werk kunnen gaan. Oscar Groenboom heeft het geheel afgemaakt en heeft het pand volledig ingepakt met krimpfolie.

Bouwsteigers op maat voor elk project

Onze totaaloplossingen voor steigerbouw in de bouwsector zijn zowel veilig als duurzaam. Wij werken volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen en maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige en gecertificeerde materialen. Bovendien zorgen we voor een efficiënte montage en demontage van de steigers, zodat jouw project geen vertraging oploopt. Wil je meer weten over steigerbouw in de bouw? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een advies op maat. Wij helpen je graag verder. Lees hier verder over steigerbouw in de bouw.

Maak jouw project op hoogte veilig en efficiënt!
Neem vandaag nog contact met ons op!

Contact opnemen met Gjaltema