Ga naar de inhoud

Steigerbouw in de industrie

Steigerbouw in de industrie voor elk project. Veilig, vakkundig en snel.

Totaaloplossing voor steigerbouw in de industrie

Gjaltema is een professionele en betrouwbare partner voor steigerbouw in de industrie. We hebben jarenlange ervaring in het leveren van steigers voor diverse industriële sectoren, zoals chemie, energie, metaal, voeding en farmacie. We leveren steigers die jouw operationele behoeften ondersteunen en die voldoen aan de strenge veiligheidsnormen. Zo kan jouw team veilig werken en jouw project efficiënt verlopen.

Onze specialismen

We kunnen steigers leveren voor alle soorten industriële projecten, zoals:

  • Silo’s/tanken: we leveren steigers die geschikt zijn voor het bouwen, onderhouden, repareren en isoleren van silo’s en tanken. Silo’s en tanken hebben vaak een complexe vorm en zijn moeilijk bereikbaar. Onze steigers zijn ontworpen om de toegang tot alle delen van de silo of de tank te vergemakkelijken en de veiligheid te waarborgen.
  • Onderhoud installaties: we leveren steigers die het mogelijk maken om onderhoudswerkzaamheden aan bestaande installaties uit te voeren, zoals schilderen, schoonmaken, inspecteren en repareren. Onze steigers zijn aangepast aan de specifieke eisen van de installatie en de werkzaamheden en houden rekening met de beperkte ruimte voor het opstellen van de steiger.
  • Nieuwbouw: Wij leveren steigers die geschikt zijn voor het bouwen van nieuwe installaties, zoals leidingen, machines, apparaten en constructies. Onze steigers zijn ontworpen om de montage en demontage van de installatie te ondersteunen en om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen.

Kiezen voor Gjaltema

We hebben jarenlange ervaring in het leveren van maatwerk voor de meest uiteenlopende industriële projecten. Of het nu gaat om steigerwerk voor nieuwbouw, onderhoud of reparaties; wij hebben de ervaring, vakkennis en expertise om jouw project tot een succes te maken.

  • Door onze jarenlange ervaring weten we dat het belangrijk is om flexibel te zijn bij storingen en bieden 24 uur per dag service.
  • Wij bieden deskundig advies op maat en analyseren jouw werkpleksituatie of bouwplaats grondig om de beste oplossing te vinden voor jouw project.
  • Wij verzorgen het hele traject van ontwerp, berekening, montage, demontage en transport van de steigerconstructie. Dit kan veilig en snel omdat wij al deze disciplines in eigen beheer hebben.
  • Door onze jarenlange ervaring en flexibele voorwaarden krijg je altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Wij werken met hoogwaardige materialen en systemen, waaronder Layher Allround en Layher Blitz. Deze voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Maak jouw project in de industrie veilig en efficiënt. Wij staan voor je klaar.