STEIGERBOUW

Home > Steigerbouw

STEIGERBOUW

Gjaltema staat garant voor veilig werken op hoogte. Voor alle vraagstukken op dit gebied, ook voor de moeilijk bereikbare plaatsen, worden passende oplossingen gerealiseerd. Dat gebeurt snel, vakkundig en tegen scherpe prijzen.

Steigers, ondersteuningen en stempels

Steigers, ondersteuningen en stempels zijn direct leverbaar, zowel voor kleine werken als voor grote projecten. Het gehele bouwproces, van constructief ontwerp, logistiek, montage en demontage tot de veiligheidscontrole, wordt door gekwalificeerde medewerkers uitgevoerd.

Rolsteigers, liften en hoogwerkers

Afhankelijk van het werk kan gekozen worden voor stalen steigers of voor aluminium. Aanvullende oplossingen, waaronder rolsteigers, liften en hoogwerkers, behoren standaard tot de mogelijkheden evenals een perfecte afwerking met krimpfolie of gaasdoek.

Gjaltema steigerbouw kenmerkt zich door flexibiliteit, kwaliteit en veiligheid. In de uitvoering van multidisciplinaire projecten wordt nauw samen gewerkt met een internationaal netwerk van lokale partners. De Gjaltema Groep werkt onder meer voor (onder) aannemers, industrie, scheepsbouw, overheid, woningbouwverenigingen en eigenaren.

Bekijk steigerdisclipines

Bekijk projecten