Ga naar de inhoud

Jouw betrouwbare partner in steigerbouw

Ben je op zoek naar betrouwbare en professionele totaaloplossingen voor steigerbouw? Wij staan voor je klaar als het gaat om steigerbouw in diverse disciplines. Met onze jarenlange ervaring en bewezen vakkennis en expertise zijn wij jouw betrouwbare partner in de steigerbouw. We staan garant voor veiligheid en kwaliteit. Voor alle vraagstukken op dit gebied, ook voor de moeilijk bereikbare plaatsen, worden passende oplossingen gerealiseerd. Dat gebeurt veilig, vakkundig en snel.

Onze expertises

We zijn gespecialiseerd in de sectoren bouw, infra, scheepsbouw, industrie, datacenters en aardbevingsschades. We leveren altijd maatwerkoplossingen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en efficiëntie. Afhankelijk van de situatie kan gekozen worden voor stalen steigers of voor aluminium. Aanvullende oplossingen, waaronder rolsteigers, bouwliften en hoogwerkers, behoren standaard tot de mogelijkheden evenals een perfecte afwerking met krimpfolie of gaasdoek.

Steigerbouw in de bouw

We begrijpen dat elk bouwproject uniek is. Daarom leveren wij op maat gemaakte, betrouwbare en professionele steigerbouwoplossingen. Afgestemd op jouw wensen en voor projecten van elke omvang en complexiteit.

Steigerbouw in de infra

In de veeleisende infrasector is een flexibele, robuuste steigerbouwoplossing essentieel. Wij zijn goed op de hoogte van deze complexiteit en bieden op maat gemaakte steigers en ondersteuningen voor infrastructuurprojecten. We garanderen een veilige werkplek voor jouw team en een efficiënte projectuitvoering.

Steigerbouw in de scheepsbouw

Betrouwbaarheid en expertise in scheepsbouwsteigers: dat is waar wij voor staan. Van kleine boten tot enorme zeeschepen, we leveren op maat gemaakte oplossingen voor een veilig en efficiënt scheepsbouwproces.

Steigerbouw in de industrie

Wij zijn een professionele en betrouwbare partner voor steigerbouw in de industrie. Voor chemie, energie, metaal, voeding en farmacie leveren wij aangepaste steigers die voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Zo kan jouw project efficiënt verlopen en jouw team veilig werken.

Steigerbouw voor datacenters

Als specialist in datacenter steigerbouw realiseren wij unieke constructies die voldoen aan de strenge eisen van deze omgeving. Met jarenlange ervaring in Eemshaven, Mons en Amsterdam zijn wij jouw betrouwbare partner in deze sector.