Ga naar de inhoud

Steiger met kapconstructie in opdracht van Combinatie Herepoort

In opdracht van Combinatie Herepoort heeft Gjaltema Montagebedrijf een steiger met kapconstructie gemonteerd voor werkzaamheden aan het viaduct bij Laan Corpus den Hoorn en Stadspark.

Werkzaamheden

De contouren van de nieuwe Zuidelijke Ringweg van Groningen worden steeds duidelijker zichtbaar. Gjaltema draagt met veel plezier bij aan dit grote project om de bereikbaarheid van Groningen te verbeteren. In opdracht van Combinatie Herepoort hebben we een steiger met kapconstructie gemonteerd bij Laan Corpus den Hoorn en Stadspark. Hier worden werkzaamheden uitgevoerd aan de steentjes op het viaduct.

Betrouwbare partner voor steigerbouw in de infra

De infrasector vereist een robuuste en flexibele totaaloplossing voor steigerbouw om te voldoen aan de diverse eisen van weg- en brugconstructies, spoorwegprojecten en andere infrastructurele behoeften. Bij Gjaltema begrijpen we de complexiteit van dergelijke projecten en leveren we steigers en ondersteuningen die specifiek zijn afgestemd op de infrastructuurindustrie. Onze steigerbouwoplossingen zijn ontworpen om jouw projecten veilig en efficiënt te laten verlopen. Lees hier verder over steigerbouw in de infra.

Maak jouw project op hoogte veilig en efficiënt!
Neem vandaag nog contact met ons op!

Contact opnemen met Gjaltema