HOOGWERKERS

Home > Hoogwerkers

HOOGWERKERS

Verhuur, verkoop en onderhoud van hoogwerkers zijn kernactiviteiten van Gjaltema. Met een parate vloot van ruim 750 hoogwerkers, eigen transport en een goed geoutilleerde technische dienst kan vrijwel iedere vraag op dit gebied beantwoord worden.

Vraag advies

Bij het aannemen van werk kunnen ervaren adviseurs een situatie analyse maken. Dat kan op basis van foto’s of door een bezoek op locatie. Bij de uitvoering van het werk wordt, eventueel met de inzet van een gekwalificeerde machinist, aan alle voorwaarden voldaan.

Bij het gebruik van hoogwerkers speelt veiligheid een belangrijke rol. Het gaat hierbij niet alleen om het werken met veilige en gekeurde machines, maar ook om een veilige manier van werken. Hoogwerkers en verreikers hebben zich in de loop der jaren ontwikkeld. Technieken zijn verbeterd, en materialen zijn lichter geworden. Dit betekent aan de ene kant een groot voordeel, omdat de machines een groter en hoger bereik hebben. Aan de andere kant vergroot dit het belang van veilig werken en daarom verhuren wij ook veiligheidsharnassen en rijplaten. Gjaltema volgt alle ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, en wij garanderen een grondig onderhoud, en regelmatige controles van alle hoogwerkers die wij verhuren.

Veilig en makkelijk te bedienen

De machines worden ieder jaar extern gekeurd en zijn CE gecertificeerd. Ze worden gebracht en gehaald en zijn voorzien van duidelijke gebruikershandleidingen. Desgewenst wordt instructie gegeven of kan een opleiding voor veilige bediening gevolgd worden.

De hoogwerkers van Gjaltema zijn inmiddels al veertig jaren vaste keuze in de groenvoorziening en gevelbeplating, alsook bij (onder) aannemers, gemeenten, glazenwassers, schilders en staalbouwers.

Gjaltema Hoogwerkerverhuur

    Info-/ Offerteaanvraag

    Bekijk Hoogwerkers