Ga naar de inhoud

Doorwerksteigers in opdracht van Zaanderwijk in Leeuwarden

Gjaltema Montage Bedrijf heeft doorwerksteigers met gaasdoek en kapconstructie gemonteerd voor gevelrenovatie aan de Willemskade in Leeuwarden.

Werkzaamheden

Gjaltema Montage Bedrijf heeft onlangs een mooie klus afgerond in opdracht van Zaanderwijk. Aan de Willemskade in Leeuwarden hebben we doorwerksteigers gemonteerd voor werkzaamheden aan de gevels, kozijnen en voor schilderwerk/sauzen.

De steigers zijn voorzien van gaasdoek 60/40% en een kapconstructie inclusief folie. Zo konden de werkzaamheden onder alle weersomstandigheden doorgaan. De steigers stonden aan de voor- en achtergevel van de woningen. 

Op het kantoor van Zaanderwijk is de planning samen met alle betrokken partijen grondig doorgesproken, met oog op de vergunning en de beschikbare ruimte. Als gevolg van deze gesprekken zijn de bewoners geïnformeerd dat we achter hun woningen langs zouden gaan met materialen.

Maak jouw project op hoogte veilig en efficiënt!
Neem vandaag nog contact met ons op!

Contact opnemen met Gjaltema

Actuele projecten

Niet om uit de hoogte te doen, maar dit zijn projecten waar we trots op zijn. Bekijk ze om een beeld te krijgen van onze ervaring, vakkennis en expertise.