Ga naar de inhoud

Dudok aan het Diep in de steigers

In opdracht van Brands Bouw B.V. heeft Gjaltema Montagebedrijf het voormalige benzinestation aan de Turfsingel in Groningen in de steigers gezet.

Werkzaamheden

Dit historische pand is gebouwd in 1953 door ESSO naar het ontwerp van Willem Marinus Dudok. Het unieke rijksmonument wordt momenteel gerestaureerd. De locatie Dudok aan het Diep wordt door de gemeente Groningen heringericht tot een openbare plek. Hier zal een aantrekkelijk park worden gecreëerd, compleet met een kade langs het water waar mensen kunnen samenkomen en recreëren aan het water.

Bouwsteigers op maat voor elk project

Bij Gjaltema weten we dat elk bouwproject uniek is. Daarom bieden we betrouwbare en professionele totaaloplossingen voor steigerbouw in de bouw. Dit doen we op maat zodat dit perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen, ongeacht de omvang of complexiteit van het project. Wij leveren veilig, vakkundig en snel. Lees hier verder over steigerbouw in de bouw.

Maak jouw project op hoogte veilig en efficiënt!
Neem vandaag nog contact met ons op!

Contact opnemen met Gjaltema

Actuele projecten

Niet om uit de hoogte te doen, maar dit zijn projecten waar we trots op zijn. Bekijk ze om een beeld te krijgen van onze ervaring, vakkennis en expertise.