Ga naar de inhoud

Montage van het raamwerk van de Afvalkathedraal in Koekangerveld

Gjaltema Montagebedrijf kreeg de opdracht van Stichting Noordelijk Innovatielab Circulaire Economie (Stichting NICE) om het raamwerk van de Afvalkathedraal te bouwen.

Werkzaamheden

Gjaltema Montagebedrijf kreeg de opdracht van Stichting Noordelijk Innovatielab Circulaire Economie (Stichting NICE) om het raamwerk van de Afvalkathedraal te bouwen. Dit circulaire bouwwerk is in samenwerking met de inwoners van de gemeente De Wolden gerealiseerd in Koekangerveld voor het kunst- en cultuurproject Wiede Wold. De opvallende constructie zal dienen als locatie voor de voorstelling ATROPOS, die in het voorjaar van 2024 wordt opgevoerd door Peergroup.

De afvalkathedraal is binnen twee weken tijd gebouwd en wordt voorzien van een jasje bestaande uit oude banners die overal in het straatbeeld te vinden zijn ter promotie van evenementen. Daarna zijn ze vaak niet meer nodig. Ze worden in de oude bibliotheek van Zuidwolde beschilderd met teksten die door inwoners van De Wolden kunnen worden aangeleverd en daarna dus bij aankomst in Koekangerveld door alle bezoekers te lezen zijn. Verder wordt gebruik gemaakt van bouwgaas.

steigers op maat voor elk project

Bij Gjaltema weten we dat elk project uniek is. Daarom bieden we betrouwbare en professionele totaaloplossingen voor steigerbouw. Dit doen we op maat zodat dit perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen, ongeacht de omvang of complexiteit van het project. Wij leveren veilig, vakkundig en snel. Ook een uniek project op de planning? Neem dan contact met ons op.

Maak jouw project op hoogte veilig en efficiënt!
Neem vandaag nog contact met ons op!

Contact opnemen met Gjaltema