Ga naar de inhoud
Project scheepswerf Waterhuizen - Steigerbouw in de scheepsbouw

Steigerbouw in de scheepsbouw: las- en schilderwerkzaamheden aan schip GS Yard B.V.

Een schip van GS Yard B.V. in de steigers, waar las- en schilderwerkzaamheden aan worden uitgevoerd. Gjaltema heeft al meer dan 30 jaar een sterke band met deze mooie organisatie.

Werkzaamheden

GS Yard B.V. staat bekend om het ontwerpen en bouwen van dubbelwandige (tank)binnenvaart- en zeeschepen op hun werf in Waterhuizen. Per jaar worden ongeveer 10 schepen gebouwd. Gjaltema heeft al meer dan 30 jaar een sterke band met deze mooie organisatie. Tegenwoordig zijn onze steigermonteurs dagelijks actief op het terrein in Waterhuizen. Naast het leveren van steigerwerk rondom de schepen, kom je ook regelmatig onze hoogwerkers en containers tegen op het terrein. Een waardevolle samenwerking dus met GS Yard B.V.

Totaaloplossing voor steigerbouw in de scheepsbouw

Gjaltema is een professionele en betrouwbare partner voor steigerbouw in de scheepsbouw. We hebben jarenlange ervaring in het leveren van steigers die zijn geoptimaliseerd voor scheepsbouwprojecten, variërend van kleine boten tot grote zeeschepen. Met oog voor detail en expertise in maritieme steigerbouw zorgen we ervoor dat jouw scheepsbouwactiviteiten efficiënt verlopen en jouw team veilig kan werken. Lees hier verder over steigerbouw in de scheepsbouw.

Maak jouw project op hoogte veilig en efficiënt!
Neem vandaag nog contact met ons op!

Contact opnemen met Gjaltema