COVID-19

Home > COVID-19

Maatregelen COVID-19

Door het coronavirus is veel onzekerheid ontstaan, voor zowel de gezondheid als onze economie. Aangezien wij de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten hoog in het vaandel hebben staan, heeft Gjaltema een aantal maatregelen getroffen. Op deze manier proberen wij om in deze moeilijke tijd onze dienstverlening te waarborgen. Wij volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwlettend en volgen deze op.

 • Belangrijke mededelingen
  – onze vestigingen zijn geopend volgens de reguliere openingstijden. Wel vragen we onze klanten om de gepaste afstand van 1,5 meter in acht te nemen ten opzichte van onze medewerkers;
  – wanneer onze accountmanagers en chauffeurs onze klanten bezoeken, zullen zij zich houden aan alle maatregelen die zijn gesteld, waaronder het houden van 1,5 meter afstand en alle persoonlijke hygiëne maatregelen;
  – afspraken omtrent leveringen vinden zonder tegenbericht conform afspraak plaats;
  – op onze vestigingen zijn desinfecterende middelen ter beschikking;
  – storingen kunt u zoals u normaal gewend bent, blijven melden. Onze storingsmonteurs zullen ook hierbij alle maatregelen in acht nemen.

Onze medewerkers zijn middels verschillende informatiekanalen geïnformeerd over het hanteren van de juiste voorzorgsmaatregelen. Hierbij zijn de richtlijnen van de RIVM aangehouden. Het RIVM actualiseert voortdurend en we houden dit nauwlettend in de gaten. Indien wij andere maatregelen moeten nemen om onze continuïteit te waarborgen dan houden we u daarvan op de hoogte.

Wij bedanken u voor uw begrip in deze uitzonderlijke situatie!